Yohimbine

Yohimbine wordt beschouwd als één van de beste natuurlijke bereidingen voor de behandeling van erectiestoornissen. Sommige medische experts geloven dat de effectiviteit van Yohimbine is niet bewezen, en publiceren sceptische recensies over deze drug.

Maar Yohimbine (alternatieve naam: Yohimbinum) is geregistreerd en wordt in tientallen landen als een natuurlijke seksuele stimulans gebruikt. Daarom zijn de verhalen van het succesvolle gebruik van Yohimbine voor het versterken van potentie geen mythe, maar een realiteit.

Yohimbine Tabletten onderscheiden zich van de andere natuurlijke tabletten voor de behandeling van erectiestoornissen, omdat hun werkingsmechanisme zeer vergelijkbaar met het werkingsmechanisme van de medicijnen is:

Viagra

Cialis

Levitra

Spedra

Ook, zoals de vermelde medicijnen, oefent Yohimbine een vaatverwijdende werking uit, en verschaft dus extra bloedtoevoer naar de penis.

Door de bloedtoevoer naar het erectiele weefsel te activeren, Yohimbine:

1. Herstelt het vermogen om een ​​erectie te bereiken, voldoende om een geslachtsgemeenschap te beginnen
2. Het helpt om de stijfheid van de penis te bewaren een orgasme met succes te bereiken.

Yohimbine oefent een zwak therapeutisch effect uit. Daarom voor een aanzienlijke toename van de seksuele activiteit moet hij regelmatig worden toegediend worden, tot driemaal daags.

De minimale aanbevolen duur van de toedienen van Yohimbine is 2 maanden. Indien na 2-3 maanden na de start van het toedienen van Yohimbine is de aantal van succesvolle geslachtsgemeenschap niet toegenomen, kunt u met het gebruik van dit geneesmiddel voor de behandeling van erectiestoornissen stoppen.

Yohimbine vertoont grootste effectiviteit bij de behandeling van milde tot matige erectiele disfunctie veroorzaakt door psychogene risicofactoren.

Mensen met ernstige vormen van impotentie moeten aan de alternatieve methoden voor het herstellen van erecties de voorkeur geven.

Yohimbine is in de apotheek onder verschillende merknamen verkrijgbaar, waaronder:

  • Yocon
  • Yocon-Glenwood
  • Yohimbin
  • Yohimbinum
  • Aphrodyne
  • Procomil
  • Ohm-Dam.
Yohimbine

In sommige online winkels voor de sportvoeding wordt Yohimbine gepositioneerd als aanvulling om de spierkracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Echter, studies tonen aan dat Yohimbine geen significante anabole effect heeft en is dus niet in staat, om spiergroei te stimuleren.

Als u op zoek bent naar een veilige en effectieve OTC-medicijnen voor de behandeling van erectiestoornissen, kunt u meer informatie over Yohimbine in onze reviews vinden. Voordat u een Yohimbine tabletten zonder recept online wilt kopen, zorg ervoor dat je geen contra-indicaties heeft.