Yocon

Yocon

Yocon-Glenwood is een natuurlijke stimulans van de seksuele activiteit, die in de apotheken zonder recept verkrijgbaar is. Om de mannelijke potentie te versterken, gebruikt men Yocon-Glenwood tabletten die 5 mg van het natuurlijke actieve bestanddeel Yohimbine bevatten.

Cheplapharm is de producent van de Yocon-Glenwood (Yohimbine) tabletten. Dit bedrijf is de houder van de vergunning voor het in de handel brengen van Yocon-Glenwood in Nederland.

De natuurlijke seksuele stimulator Yocon-Glenwood is in de online apotheken verkrijgbaar. Daarom is het niet alleen in Nederland maar ook in andere Europese landen (waaronder Zweden) verkrijgbaar.

Het precieze werkingsmechanisme van Yocon-Glenwood is onbekend. De onderzoekers vermoeden het actieve bestanddeel Yohimbine, die Yocon-Glenwood tabletten bevatten, een dubbel effect uitoefent.

Allereerst verwijdt Yohimbine bloedvaten in het erectiele weefsel, en bevordert dus de extra bloedtoevoer naar de penis.

Ten tweede, heeft Yohimbine invloed op het autonome zenuwstelsel, en zorgt dus voor het verhogen van libido en van de stijfheid van de penis.

Zoals elk natuurlijk product voor het verbeteren van potentie, heeft Yocon-Glenwood (Yohimbine) zowel voor- als nadelen

Het voordeel van Yocon-Glenwood is dat het helpt om het niveau van seksuele activiteit te verhogen zonder ernstige bijwerkingen te veroorzaken.

Het nadeel van Yocon-Glenwood is dat het niet effectief is bij de behandeling van erectiestoornissen als gevolg van ernstige depressie of een ziekte van de interne organen en systemen.

Yocon-Glenwood tabletten zorgen voor het verbeteren van de seksuele functie alleen als de erectie problemen mild tot matig van karakter zijn.

Om het maximale effect te bereiken, dient u de natuurlijke seksuele stimulator Yocon-Glenwood regelmatig twee- of driemaal daags gedurende enkele maanden innemen.

  • In de eerste enkele weken, is het aanbevolen, een ​​tablet Yocon-Glenwood 5mg tweemaal daags toe te dienen.

  • Vervolgens kan de dosering verhoogd worden tot 6 tabletten daags, onderverdeeld in drie stappen (2 tabletten Yocon-Glenwood / elke 8 uur).

  • Als Yocon-Glenwood gedurende twee of drie maanden geen aanleiding heeft gegeven tot een verbetering van de seksuele functie en versterking van libido, kunt u met het toedienen ervan stoppen.

Yocon-Glenwood

De natuurlijke stimulator van de seksuele activiteit Yocon-Glenwood beschikt over laag rendement. Maar in die gevallen wanneer medische behandelingen voor erectiestoornissen gecontra-indiceerd zijn, kunnen Yocon-Glenwood pillen een man een kans geven, om naar een normale, actieve seksleven terug te keren.

Naast Yocon-Glenwood tabletten zijn in Europa ook wel andere seksuele stimulerende middelen op basis van de Yohimbine verkrijgbaar. Bijvoorbeeld, produceert Walter Ritter natuurlijke dragees Procomil, welke zoals Yocon-Glenwood tabletten, 5 mg van het werkzame bestanddeel Yohimbine bevatten.

Het zij erop gewezen dat in de Verenigde Staten en in Canada wordt Yohimbine als een homeopathisch middel beschouwd. Daarom, net als in Europa, zijn in Noord-Amerika de Yohimbine-gebaseerde tabletten en capsules voor het versterken van potentie zonder recept verkrijgbaar.