Vacurect

Vacurect

Vandaag bestaan er veel verschillende apparaten voor het herstellen van de erectiele functie bij mannen. Een van de meest populaire apparaten voor het vergroten van de penis is het systeem van vacuüm therapie Vacurect.

De fabrikant van dit apparaat is Vacurect Manufacturing, een bedrijf dat al meer dan 20 jaar bezig is met het onderzoek van niet-chirurgische penisvergroting technieken.

Vacurect is een gehele buis uit kunststof. Het helpt om de penis snel te verhogen en hem voldoende sterkte voor volwaardige coïtus te geven.

De werkingsprincipe van Vacurect is de vorming van een vacuüm rond de penis, die de bloedstroom naar de zwellichamen verbetert en tot de vergroting van de penis aanleiding geeft.

Om de penis snel te vergroten, wordt op zijn basis speciale rubberen ring aangebracht

Vervolgens wordt gebruik gemaakt van een spanningssysteem, die helpt om de veneuze uitstroom in de penis te beperken en dus de duur van de erectie te vergroten

Om de bijwerkingen zoals vermoeide ejaculatie, gevoelloosheid of pijn in de schaamstreek te vermijden, wordt het niet aanbevolen om een ​​rubberen ring op de basis van de penis meer dan 30 minuten te houden.

Vacurect heeft vele voordelen ten opzichte van andere vacuüm apparaten voor penisvergroting.

Hij is 96% efficiënter in het vergroten van de penis

Bij het kopen van Vacurect krijgt u daarvoor een levenslange garantie

Dit apparaat helpt om een erectie binnen 60 seconden te bereiken

In tegenstelling tot veel andere vacuümpompen, is Vacurect een eendelige constructie en behoeft geen assemblage. Met behulp van dit apparaat, kunt u uw penis te in slechts een minuut vergroten, zelfs tijdens de seksuele voorspel.

Vacurect is een uitstekend alternatief voor medische of chirurgische behandeling van erectiestoornissen bij de mannen, die tegen dergelijke methoden van penisvergroting gecontra-indiceerd zijn, zoals:

Penisimplantaten

Het gebruik van medicijnen (Viagra, Caverject, Spedra)

Chirurgische procedures (revascularisatie van penis)

VacurectHet belangrijkste voordeel van de vacuümtherapie van erectiestoornissen tegenover de andere methoden van het vergroten van de penis een hoog veiligheidsprofiel. Met behulp van Vacurect bent u in staat om een ​​aanzienlijke verbetering van de stijfheid van de penis zonder het gebruik van drugs te bereiken.

In tegenstelling tot geneesmiddelen, kan de vacuümpomp een onbeperkt aantal keren per dag worden gebruikt. Echter, zal de tijdsinterval tussen behandelingen ten minste 30 minuten bedragen.

Rechtstreeks van de fabrikant, kunt u een van de twee pakketten Vacurect bestellen: Standaard of Deluxe.

De toepassing van Vacurect helpt om de penis snel en effectief te vergroten, en draagt zo bij aan:

Verbeteren van de kwaliteit van de geslachtsgemeenschap

Verlenging van de coïtus

Het herstellen van de seksuele zekerheid

Het verbeteren van seksuele relaties

De penisvergroting met behulp van Vacurect verhoogt het zelfvertrouwen van de man en vermindert de risicofactoren voor psychische ED.