Priligy

Priligy

Prility- begin jou historiek van het seksuele succes

Priligy is een peroraal medicijn, gebruikt voor het verlengen van een geslachtsgemeenschap. Maar één tablet Priligy is voldoende, zodat een man van de seksuele activiteit zolang mogelijk kan genieten.

Als u ervan niet gediend bent, dat een seksuele gemeenschap maar 1-2 minuten duurt, krijg Priligy toegediend – en uw seksuele bestendigheid zal meervoud groeien.

Het toedienen van Priligy is de eenvoudigste weg, om de seksuele activiteit van de beide seksuele partners te verhogen. Begin met het innemen van Priligy en krijg de maximale tevredenheid van uw seksleven.

De effectiviteit en de veiligheid van Priligy zijn bevestigd door het Europees Geneesmiddellenbureau. Daarom is de positieve feedback over dit medicijn geen mythe, maar de werkelijkheid. Succesvolle klinische onderzoeken hebben aangetoond, dat Priligy:

Betrouwbaar zorgt voor het verlengen van een geslachtsgemeenschap

Geeft geen aanleiding tot gewenning en verslaving van het medicijn

Priligy werd in de eerste helfte van 2009 in de detail handel gebracht. In minder als 10 jaren heeft Priligy de leidinggevende posities genomen op de markt van geneesmiddelen voor het behandelen van seksuele storingen bij mannen, en zijn populariteit groeit nog steeds.

Voor het behandelen van voortijdige ejaculatie bij de mannen worden de volgende medicijnen toegediend:

dapoxetine

Minimale doses van Priligy 30 mg

priligy

Maximale doses van Priligy 60 mg

Het vroegtijdig klaarkomen kan behandeld worden bij jonge mannen over 18 jaren, zoals bij mannen van middelbare leeftijd onder 64 jaren. Andere leeftijdsgroepen hebben niet deel genomen aan de onderzoeken van Priligy. Daarom wordt deze bereiding niet voorgeschreven bij de mannen onder 18 jaar oud en over 64 jaar oud.

Priligy tabletten hebben geen ernstige neveneffecten, maar enkele mannen kunnen tegenaanwijzingen hebben. Door de aanwezigheid van tegenaanwijzingen, is deze bereiding op de drogisterijen in Nederland alleen tegen prescriptie verkrijgbaar.

Om een voorschrift voor Priligy in Nederland te verkrijgen, moet men eerst een uroloog raadplegen en diagnostische onderzoeken laten uitvoeren. Wilt u het vroegtijdig ejaculeren behandelen, zonder een arts te raadplegen, kunt u Priligy tabletten in een online drogisterij bestellen.

Voordat u een bestelling plaatst, neem aandachtig kennis met betrouwbare informatie m.b.t. Priligy en zorg dat deze bereiding geen potentiële risico voor uw gezondheid maakt.

De informatie over Priligy voor verbruikers en vakkundige is verkrijgbaar in verschillende talen, met inbegrip van Nederlands. Lees meteen meer over de beste bereiding voor het behandelen van de voortijdige ejaculatie.

Vind een Priligy brochure in de Nederlandse taal

Als u heeft nagegaan dat u geen tegenaanwijzingen tegen het innemen van Priligy heeft, kunt u deze tabletten online in enige minuten bestellen. Wilt u nader informatie verkrijgen over het behandelen van het vroegtijdig klaarkomen, raadpleeg de grogist van een online drogisterij.

Producenten en leveranciers

Janssen

Priligy tabletten 30 mg en 60 mg worden door farmaceutische bedrijven Janssen Cilag en Menarini geproduceerd

Berlin-chemie

De houder van de vergunning voor het in de handel brengen in Nederland is bedrijf Berlin-Chemie (lid van Menarini-Groep)

PriligyIn Nederland zijn verpakkingen verkrijgbaar met 1,2,3 tabletten van Priligy. Originele tabletten zijn alleen verkrijgbaar in blisterverpakking.

Iedere tablet Priligy heeft 30 mg of 60 mg van het werkzaam bestanddeel Dapoxetine. De molecuulformule van dit bestanddeel is beschermd met een octrooi. Vanaf 2012 is Menarini Groep de exclusieve eigenaar van het octrooi voor Dapoxetine en de eigenaar van Priligy merk.

Ondanks het feit dat de exclusieve rechte voor het vervaardigen en distributie van Priligy (Dapoxetine) tot Menarini behoren, hebben enige tientalen farmaceutische bedrijven al begonnen, generieke geneesmiddelen (analoge) van Priligy te produceren en te verkopen.

In 2017 zijn Indische en Argentijnse farmaceutische bedrijven toonaangevend op de markt van Priligy-generieken, waaronder:

Bernabo
Cipla
Delvin
Emcure
Finadiet
Hetero
Inspire
Ivax
Lazar

Generieken van Priligy komen op de markt onder verschillende handelsmerken, waaronder:

Dasutra
Delvin
Extensil
Joypox
Lagose
Precoce
Prolongal
Sustinex
Xydap

De eerste generieken van Priligy verschijnen in de Nederlandse drogisterijen in 5-7 jaren. Daarom blijven op de middelbare termijn de online drogisterijen de beste plaats om die te verkrijgen.

  • De generieken van Priligy hebben het voordeel over de originele Priligy tabletten omdat zijn veel gunstiger zijn.

De producenten van de generieken hebben geen geld geïnvesteerd in het ontwikkelen en het onderzoeken van de molecuulformule van de werkzame stof Dapoxetine.

Daarom bevat de prijs van de generieken van Priligy de kosten van de geld- en tijdverslindende labor-, voor-klinische en klinische onderzoeken van Dapoxetine.

Als u zich onthoud van het behandelen van het voortijdig klaarkomen alleen maar wegens de hoge prijs van de originele Priligy tabletten, bent u bij een online apotheek terecht voor generieken daarvan.

Bestel Priligy of generiek van Priligy zonder prescriptie alleen indien u geen tegenaanwijzingen heeft voor op Dapoxetine gebaseerde bereidingen. Als u tegenaanwijzingen heeft voor het peroraal behandelen van het voortijdig ejaculeren, overweeg alternatieve methoden voor het verhogen van seksuele bestendigheid.