Ontwikkeling en productie van generieke geneesmiddelen voor de behandeling van erectiestoornissen

Binnen 10 tot 15 jaar na de start van de verkoop van het oorspronkelijke geneesmiddel is zij tegen de concurrentie beschermd door octrooirechten.

Echter, als gevolg van de onvolkomenheden van het internationale octrooirecht en oneerlijke concurrentie, verschijnen generieke geneesmiddelen in de handel eerder dan merkgeneesmiddelen octrooibescherming verliesen.

Waarom?

Veel farmaceutische bedrijven beginnen onmiddelijk na het verschijnen van het nieuwe, gepatenteerde geneesmiddelen voor de behandeling van erectiestoornissen op de markt, een generiek te ontwikkelen.

De ontwikkeling van de generieke geneesmiddel begint met een onderzoek van het werkzame stof, dat is opgenomen in het oorspronkelijke geneesmiddel.

Na de beëndiging van de studie, de producent van de generieke geneesmiddel creëert precies dezelfde farmaceutische ingrediënt:

Met dezelfde molecuulformule
Met dezelfde therapeutische eigenschappen.

Na het kopieren van het actieve bestanddeel maakt de fabrikant testen van zijn werkzaamheid en veiligheid, en daarna produceert van dit ingrediënt farmaceutische bereidingen (tabletten / capsules voor de behandeling van erectiestoornissen).

Generieke en originele geneesmiddelen die dezelfde werkzame stof bevatten oefenen ook identieke therapeutisch effect uit dienen voor de behandeling van erectiestoornissen in dezelfde dosering worden gebruikt.