Kauwtabletten Vardenafil

College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) heeft tabletten Vardenafil in 2003 goedgekeurd voor het behandelen van erectiestoornissen in 2003. CBG heeft de risico-batenverhouding van de kauwtabletten Vardenafil niet bestudeerd, en daarom is dit medicijn niet goedgekeurd en in de Nederlandse apotheken niet verkrijgbaar.

Het farmabedrijf Bayer is de enige leverancier van Vardenafil (Vivanza, Levitra) naar Nederland.

Na het vervallen van de octrooirechtbescherming (2018), gaan op de Nederlandse markt kauwtabletten Vardenafil verschijnen, die door verschillende farmabedrijven geproduceerd worden.

Vardenafil kauwtabletten zijn niet goedgekeurd door CBG, maar, dit geneesmiddel heeft niettemin een positieve risico-batenverhouding.

Zoals de filmomhulde tabletten, Vardenafil kauwtabletten:

  • Zorgen voor een duurzame bestendige erectie
  • De erectie veroorzaken 25 tot 60 minuten na het innemen van de aanbevolen dosis
  • Hebben lage risico´s van neveneffecten.

Behalve het voormelde, beschikken de kauwtabletten over een aangename smaak. Men kan die zonder water onopvallend voor de seksuele partner innemen

Kauwtabletten Vardenafil

Heeft u geen zin, om te wachten, totdat de nieuwe farmacologische form in de apotheken verschijnt, zo kunt u de kauwtabletten voor het behandelen van erectiestoornissen online bestellen vanuit Nederland of een ander land van de wereld. Zulke tabletten zijn verkrijgbaar onder verschillende benamingen, bijvoorbeeld, Snovitra.