Invicorp

Invicorp

Invicorp is een nieuw injecteerbaar geneesmiddel goedgekeurd voor de behandeling van erectiestoornissen. Invicorp oplossing voor injecties is in Europa sinds 2015 verkrijgbaar. De Europees leverancier van het nieuwe geneesmiddel voor de behandeling van erectiestoornissen is Evolan Pharma AB.

Invicorp onderscheid zich tussen andere injecteerbare geneesmiddelen voor het versterken van potentie daardoor, dat het twee werkzame ingrediënten bevat:

1. Aviptadil

2. Fentolamine

Elk van deze ingrediënten heeft afzonderlijk geen invloed op de mannelijke seksuele functie. Maar het gecombineerde effect van Aviptadil en Fentolamine op de caverneuze weefsel van de penis zorgt voor een snel herstel van het vermogen, om de erectie te bereiken en te handhaven.

Zoals de andere injecteerbare geneesmiddelen voor de behandeling van erectiestoornissen (waaronder Caverject), kunt u Invicorp gebruiken:

Niet meer dan 1 keer daags

Niet meer dan 3 keer per week.

Het niet naleven van de aanbevolen frequentie van de toediening van Invicorp verhoogt zich het risico op ernstige bijwerkingen, waaronder priapisme.

Invicorp injecties moeten worden toegediend in het corpus cavernosum, men moet onder geen omstandigheden de intraveneuze toediening van dit geneesmiddel toelaten. Om te leren hoe Invicorp naar het behoren toegediend moet worden, moet de eerste injectie worden toegediend in de aanwezigheid van een arts.

Invicorp

De duur van het effect van een enkelvoudige dosis Invicorp is maximaal 60 minuten. 1 uur na toediening van een enkele dosis van Invicorp, verliest men het vermogen, om de erectie te bereiken en de stijfheid van de lul te behouden.

De twee belangrijke tekortkomingen van Invicorp injectie zijn:

1. De korte duur van de werking
2. De onmogelijkheid, om het medicijn dagelijks te gebruiken

De twee belangrijkste voordelen van Invicorp injectie zijn:

1. Het herstellen van de erectie onafhankelijk van de reden van de seksuele disfunctie
2. Hoog rendement in de behandeling van ernstige ED

Ondanks het feit dat Invicorp en korte lijst van contra-indicaties heeft, wordt een prescriptie voor Invicorp alleen aan diegene mannen verstrekken, die de orale behandeling van de erectiestoornissen niet kunnen gebruiken.

In de gevallen waarin de injectiebehandeling van erectiestoornissen de enige weg naar een actief seksleven is, kan Invicorp een echte oplossing voor seksuele problemen worden.

Als conventionele tabletten of capsules voor de behandeling van erectiestoornissen gecontra-indiceerd zijn, raadpleeg uw arts voor de mogelijkheid, de injectie methode van behandeling voor erectiestoornissen toe te passen.

Het is mogelijk dat na een gesprek met de arts, kunt u een recept verkrijgen voor Invicorp, Caverject, Androskat of andere injecties, goedgekeurd voor de behandeling van erectiestoornissen in uw woonland.

Invicorp (Adaptivil/Phentolamine mesylate)

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER

Invicorp