Dapoxetine

Dapoxetine voor de maximale seksuele activiteit

Dapoxetine is de beste medicijn voor het behandelen van voortijdige ejaculatie bij de mannen van middelbare leeftijd. Dit medicijn helpt, om de gevoeligheid van de penis voor seksuele stimulatie, en, daardoor de duur van de geslachtsgemeenschap te verlengen.

Dapoxetine is bereikbaar onder verschillende handelsnamen, waarvan Priligy de populairste is. Dapoxetine is heden één van 10 beste medicijnen voor het behandelen van seksuele storingen bij mannen, en haar populariteit groeit nog steeds.

De groeiende populariteit van Dapoxetine wordt bepaald daardoor, dat er geen andere effectieve en veilige geneesmiddelen bestaan voor het behandelen van het vroegtijdig klaarkomen. Dus, wanneer een seksueel probleem wordt gekenmerkt met het voortijdig ejaculeren, kan alleen Dapoxetine worden toegediend.

In detail zijn perorale tabletten en capsules verkrijgbaar:

Dapoxetine 30mg

Dapoxetine 60 mg

Dapoxetine word in 2009 op de markt gelanceerd, maar de geschiedenis van dit medicijn is veel vroeger begonnen. De eerste informatie met betrekking tot Dapoxetine werd gepubliceerd begin van de jaren 2000, in een pres release van de farmaceutische maatschappij Eli Lilly.

Lilly heeft Dapoxetine ontwikkeld en de eerste fase van klinisch onderzoek uitgevoerd. Uit de resultaten van het eerste onderzoek is gebleken, dat dit medicijn een zwakke en kortdurende antidepressieve werking uitoefent.

Door de onbevredigende resultaten van het eerste onderzoek, heeft men opgehouden met het verder onderzoeken van antidepressieve werking van Dapoxetine.

Als voorkeursrichting voor de tweede onderzoeksfase werd gekozen de invloed die Dapoxetine op de duur van een geslachtsgemeenschap uitoefent. De resultaten van de tweede onderzoeksfase hebben aangetoond, dat dit medicijn inderdaad helpt, een beter controle over het ejaculeren te hebben.

De succesvolle resultaten van de tweede onderzoeksfase hebben de ontwikkelaar de mogelijkheid gegeven, met het bestuderen van de eigenschappen van Dapoxetine verder te gaan.

De resultaten van de derde fase van het klinische onderzoek hebben aangetoond, dat Dapoxetine helpt, de duur van een geslachtsgemeenschap te verlengen, zonder ernstige neveneffecten te veroorzaken

Maar 4% van de totale hoeveelheid van mannen die aan het onderzoek hebben deel genomen, waren gedwongen, de behandeling van het vroegtijdig klaarkomen te beëindigen vanwege ongewenste neveneffecten

Bij de absolute meerderheid van mannen heeft Dapoxetine tot geen neveneffecten aanleiding gegeven, of de neveneffecten waren zwak en geen ongemak hebben veroorzaakt

Dapoxetine werd ontwikkeld en onderzoekt gedurende veel jaren. Soms worden de rechten op de ontwikkeling en op het op de markt te brengen van dit medicijn voor de behandeling van het vroegtijdig klaarkomen overdragen van een maatschappij naar een andere.

In de periode tussen 2001 tot 2012 zijn de volgende maatschappijen aangeduid als eigenaren van exclusieve rechten op Dapoxetine:

lilly

Lilly

pdd

PDD

gg

Johnson & Johnson

menarini

Menarini

In 2017, is Menarini de Europese rechthebbende op Dapoxetine. Berlin-Chemie wordt aangeduid als de houder van de Nederlandse vergunning voor het in de handel brengen.

Het zij erop gewezen, dat Menarini de uitsluitende rechthebbende is van twee verschillende medicijnen voor het behandelen van seksuele storingen bij mannen en vrouwen: Dapoxetine en Avanafil.

Dapoxetine tabletten zijn in Nederland verkrijgbaar onder handelsnaam Priligy

Avanalafil tabletten zijn in Nederland verkrijgbaar onder naam Spedra

Priligy en Spedra zijn belangrijkste merken van Menarini. Met rust op deze merken, het is Menarini gelukt, haar posities op de Nederlandse farmaceutische markt te versterken en een reële concurrentie te creëren tegenover andere producenten van medicijnen voor het behandelen van seksuele storingen bij mannen.

Waar koopt men Dapoxetine?

Heeft U kenmerken van het vroegtijdig klaarkomen, en wilt u Dapoxetine tabletten toegediend krijgen – raadpleeg een uroloog.

  • Naar een medisch onderzoek en diagnostische tests kunt u een voorschrijving krijgen voor Dapoxetine tabletten 30 mg of 60 mg.

In enkele landen (waaronder VS en Canada) is Dapoxetine niet verkrijgbaar. In zulke landen is het onmogelijk, een medicijn voor de behandeling van het voortijdig ejaculeren, te vinden. Daarom zijn veel mannen gedwongen, Dapoxetine tabletten zonder prescriptie in online drogisterijen te bestellen.

Op de internationale farmaceutische markt worden enkele tientalen Dapoxetine-gebaseerde bereidingen geleverd. Enkele bedrijven produceren tevens gecombineerde bereidingen, die naast Dapoxetine, actieve ingrediënten bevatten, zoals Sildenafil, Vardenafil of Tadalafil.

Tabletten en capsules, die naast Dapoxetine, extra actieve ingrediënten bevatten, worden toegediend om de kwaliteit van erectie te verbeteren en de seksuele bestendigheid op te sporen.

Dapoxetine 30mg

Bereidingen die alleen Dapoxetine bevatten, zijn in online drogisterijen verkrijgbaar onder merken:
Prejac
Ultimale
Poxet
Vipro Power X
Prolox
Vriligy
Everlast
Duratia

Dapoxetine 60mg

Gecombineerde bereidingen, die naast Dapoxetine een extra ingrediënt bevatten, zijn in de handel verkrijgbaar onder merken:
Super Vikalis
Suhagra Force
Super Tadarise
Super Fildena
Super Vilitra
Viprogra Super-X
Dejac-T
Sextreme Power XL

Nota bene: alle bereidingen voor het behandelen van seksuele storingen bij mannen hebben tegenaanwijzingen. Voordat u Dapoxetine zonder prescriptie koopt, raadpleeg vertrouwbare informatie met betrekking tot deze bereiding.

Als u tegenaanwijzingen heeft voor perorale tabletten of capsules Dapoxetine voor het behandelen van het voortijdig ejaculeren, overweeg alternatieve methoden voor het verhogen van seksuele bestendigheid.