Caverject

Caverject

Caverject is een injecteerbaar geneesmiddel voor de behandeling van erectiestoornissen. Dit geneesmiddel dient alleen worden toegediend aan die mannen die allergisch zijn voor de tabletten / capsules Sildenafil, Avanafil, Vardenafil of Tadalafil.

Caverject heeft twee belangrijke verschillen tegenover tabletten voor de behandeling van erectiestoornissen. Het belangrijkste verschil ligt in de duur van het effect.

Een dosis van Caverject werkt gedurende enkele tientallen minuten, terwijl de werkingsduur van een tablet kan tot 36 uur zijn!

Een ander belangrijke verschil ligt in de gemak van de toediening

Een tablet voor de behandeling van erectiestoornissen kan men binnen enkele seconden innemen

Men kan enkele minuten erover doen, om Caverject te injecteren

Ondanks de korte termijn effect van het geneesmiddel Caverject en nadelen van het gebruik ervan, is voor sommige mannen een injectie behandeling van erectiestoornissen de enige manier om een ​​erectie te bereiken.

Het herstellen van de erectiele functie kan verschillende dosissen van Caverject vergen. De optimale dosering moet worden aangepast door uw arts.

  • De grootte van de eerste dosis van Caverject is afhankelijk van de oorzaak van erectiestoornissen en ligt tussen 1.5 mkg en 2.5 mkg. Als na het inbrengen van de lage dosis is de man erin niet geslaagd, om een erectie te bereiken, moet de tweede dosis tot 5mkg verhoogd worden.
Caverject
  • De Caverject dosis moet worden verhoogd totdat de man een voldoende erectie bereikt om een geslachtsgemeenschap succesvol te starten en de voltooien.

Elke 24 uur, kan de dosis worden verhoogd met maximaal 10mkg. De maximale aanbevolen dosis van Caverject is 140mkg. Daarom kan het aanpassen van de optimale dosis tot 2 weken vergen.

De resultaten van de studies van Caverject tonen aan dat de meerderheid van de mannen erin slagen om een erectie te bereiken en handhaven na het gebruik van het medium dosis 60mg Caverject.

De aanbevelingen voor het toedienen

De mannen die Caverject hebben aangewezen moeten zich aan een paar eenvoudige regels houden.

1. Binnen 24 uren mag men niet meer dan 1 Caverject injectie inbrengen
2. Binnen 7 dagen mag men niet meer dan 3 Caverject injecties worden inbrengen
3. Indien na het inbrengen van de Caverject injectie de erectie meer dan 1 uur duurt – dient men de volgende dosis verlagen.

Oppassen!

Na het verschijnen van ernstige bijwerkingen, dient de injectiebehandeling van erectiestoornissen te worden beëindigd.

De meest voorkomende neveneffect van Caverject is een lokale pijn in de penis veroorzaakt door injectie.

  • Klinische studies hebben aangetoond dat de penis pijn komt voor bij ongeveer een op de drie mannen die Caverject gebruiken.
  • Alleen 3% van de totale hoeveelheid van mannen die aan het onderzoek hebben meegedaan , waren gedwongen, de behandeling van de erectiestoornissen te beëindigen vanwege de pijn in de penis.

Raadpleeg de Caverject bijsluiter voor de volledige lijst van de gemeenschappelijke en de meest voorkomende bijwerkingen. Als er tijdens het toedienen van dit medicijn er ernstige bijwerkingen voorkomen, kunt u proberen om Caverject injecties te vervangen door een ander geneesmiddel voor de behandeling van erectiestoornissen.

Caverject

Als alternatief voor Caverject kan de arts andere medicijnen met hetzelfde ingrediënt aanbevelen. Voor de productie van de injecteerbare oplossing Caverject wordt de actieve ingrediënt Alprostadil gebruikt. Hetzelfde ingrediënt is opgenomen in de crèmes en zetpillen voor de behandeling van erectiestoornissen.

Alprostadil-gebaseerde zetpillen en crème werken op dezelfde manier als Caverject injectie, maar niet in de caverneuze weefsel worden ingebracht, maar in de urinebuis.

In de Nederlandse apotheken zijn er enkele geneesmiddelen voor het behandelen van erectiestoornissen, die het actieve bestanddeel Alprostadil bevatten, waaronder:

Bondil
Eafelb
Vitaros
Edex
Muse

Op de internationale markt zijn er enkele tientallen geneesmiddelen voor het behandelen van erectiestoornissen verkrijgbaar op basis van Alprostadil, waaronder:

Befar
Prolisina VR
Cardiobron
Prostavasin
Viridal

Hierbij zij erop gewezen dat niet alle Alprostadil-gebaseerde medicijnen voor de behandeling van mannelijke erectiestoornissen gebruikt worden. Oplossing voor intraveneuze infusie Alprostadil (inclusief Prostivas) werd goedgekeurd voor de palliatieve behandeling van aangeboren hartafwijkingen, en mag niet voor de behandeling van erectiestoornissen gebruikt worden.

Ondanks het feit dat de Caverject en andere geneesmiddelen die Alprostadil bevatten, tot geen drugsverslaving leiden, zijn ze in de Nederlandse apotheken alleen tegen recept verkrijgbaar.

Als u een prescriptie voor Caverject injecties al gekregen heeft, kunt u deze in de nabij liegende drogisterij kopen. Als u van plan bent om Caverject zonder recept online te kopen, dient u, voordat u uw bestelling maakt, ervoor zorgen dat de injectie behandeling van erectiestoornissen niet gecontra-indiceerd is.