Aviptadil Fentolamine

Aviptadil en Fentolamine zijn werkzame farmaceutische ingrediënten die deel uitmaken van het intraveneuze medicijn Invicorp. Dit medicijn werd in 2015 goedgekeurd voor het behandelen van erectiestoornissen.

Voor de behandeling van mannelijke seksuele disfunctie wordt een vaste dosis van Invicorp 0,35 ml toegepast.

Elke dosis van Invicorp bevat 25mkg van het actieve bestanddeel Aviptadil en 2 mg van Fentolamine.

De actieve ingrediënten van het geneesmiddel Invicorp zijn opgenomen in de verschillende farmacologische groepen, ze hebben verschillende werkingsmechanismen, en ze hebben verschillende effecten op de mannelijke seksuele functie.

Fentolamine is een niet-selectieve antagonist van α-adrenerge receptoren, die extra bloedtoevoer naar het erectiele weefsel stimuleert
Aviptadil een polypeptide hormoon dat de bloedstroom vanuit het erectiele weefsel vertraagt.

Dankzij het feit dat Fentolamine de bloedtoevoer naar de penis versterkt en Aviptadil de uitstroom daarvan vertraagt, wordt het erectiele weefsel met bloed verzadigt, en als resultaat:

De grootte van de penis neemt toe

De stijfheid van de penis stijgt

Aviptadil en Fentolamine herstellen het mechanisme van erectie alleen wanneer zij in het corpus cavernosum van de penis rechtstreeks geïnjecteerd worden. Na een intraveneuze, orale en andere toediening van Fentolamine en Aviptadil, wordt het vermogen, om de erectie te bereiken en handhaven niet hersteld.

De duur van het effect van een enkelvoudige dosis Aviptadil 25mkg / Fentolamine 2mg is ongeveer 60 minuten. Gezien de korte duur van het therapeutische effect dient het gecombineerde injectiepreparaat Invicorp (Aviptadil / Fentolamine) onmiddellijk vóór de geplande geslachtsgemeenschap te worden toegediend.

Aviptadil

Binnen 24 uur kunt u niet meer dan één dosis Invicorp (Fentolamine / Aviptadil) toedienen. Dus voordat de man een injectie zich laat toedienen, moet hij ervan overtuigd zijn dat zijn partner binnen het volgende uur klaar voor een geslachtsgemeenschap is.

Wilt u meer informatie over de injectie methode van de behandeling van erectiestoornissen, kunt u deze informatie in de bijsluiter Invicorp (Aviptadil / Fentolamine) verkrijgen. De bijsluiter voor het gecombineerde medicijn Invicorp is beschikbaar in vele talen, waaronder Zweeds en Engels.