3 tips voor het behoud van een goede seksuele gezondheid

3 tips voor het behoud

Gezonde seksuele relatie is onmogelijk zonder een sterke en stijve erectie. Echter, niet alle mensen denken over het feit dat regelmatige seks hen niet alleen lichamelijke bevrediging geeft, maar is ook:

Een uitstekende manier om het gevoel van eigenwaarde te verbeteren

Een onuitputtelijke bron van positieve emoties

De beste preventie van hart- en vaatziekten

3 tips voor het behoudVoor de seksueel actieve mannen staan altijd vooruitzichten voor professionele en persoonlijke groei open. De regelmatige seks helpt een man om altijd in de comfort zone te blijven en dus hem in staat stelt om zich te concentreren op het bereiken van de meest ambitieuze doelen.

Jonge, seksueel actieve mensen onderschatten de voordelen van seks voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Daarom besteden zij op jonge leeftijd niet genoeg aandacht aan het behouden van de seksuele functie en beginnen in het voordeel van seks te beseffen alleen wanneer zij met een erectiestoornis worden geconfronteerd.

Zodra een man de mogelijkheid verliest, om een erectie te bereiken en handhaven:

Zijn psycho-emotionele stabiliteit begint af te nemen, en hij begint, de ernstige stress en ongemak te beleven

Hij ontwikkelt symptomen van angst en er kunnen tekenen van depressie beschouwd worden.

Erectiestoornissen kunnen succesvol zonder chirurgische ingrepen worden behandeld, met behulp van de effectieve en veilige medicijnen. Maar drugs elimineren de oorzaken van erectiestoornissen niet.

Daarom zullen de mannen die op de middelbare en oudere leeftijd geen medicijnen voor de behandeling van erectiestoornissen willen nemen, moeten de inspanningen maken voor de preventie van erectiele dysfunctie in de jeugd.

De tijdige preventie van erectieproblemen kan een man helpen, een goede seksuele gezondheid te behouden en zal hem in staat brengen, om van seks zonder het gebruik van drugs op elke leeftijd te genieten.

Advies 1

In de eerste plaats, moet men voor de preventie van erectiestoornissen stress en lichamelijke uitputting voorkomen. Om dit te doen, moeten de mannen:

Voldoende tijd voor het slapen en passieve recreatie te besteden

In elke situatie, proberen om zijn emoties te beheersen

Beperk contact met mensen, tegenover die hij een persoonlijke afkeer heeft

Het gebrek aan stress, en positieve emoties kunnen helpen, om de ontwikkeling van de psychogene vorm van erectiestoornissen te voorkommen, die:

Verschijnt plotseling

Gebeurt sporadisch

Kan op elke leeftijd voorkomen.

Advies 2

Wanneer de erectie begint af te nemen, dient de man te proberen een voorstander van een gezonde levensstijl te worden.

Het stoppen met roken zal helpen om de functionaliteit van het cardiovasculaire systeem te verbeteren, en daarmee de risico’s van vasculaire erectiestoornissen te verminderen.
Weigering van het consumeren van grote hoeveelheden van alcohol – zal het zenuwstelsel versterken en de neurologische risicofactoren van de erectiestoornissen te verminderen.
Een gezonde en evenwichtige vetarm dieet – kan helpen bij het verbeteren van de stofwisseling en dus fysiologische mechanismen activeren voor het bereiken en handhaven van een erectie.

Een andere manier om een ​​erectie zonder medicatie te verbeteren is conditietraining. Tijdens lichamelijke activiteit verhoogt zich bij mannen de testosteronspiegel en daardoor minimaliseren zich de hormonale risicofactoren voor erectiestoornissen.

Als een man echt geïnteresseerd is in het verbeteren van de seksuele functie zonder medicatie, is het noodzakelijk om zijn prioriteiten in het leven te herzien en de strijd tegen erectiestoornissen, een integraal onderdeel van zijn dagelijkse leven te maken.

Advies 3

3 tips voor het behoudHelaas maken veel mannen die overhaaste stappen, die hun seksuele functie negatief beïnvloeden, en ernstige erectiestoornissen kunnen veroorzaken.

Dit risico groep omvat vooral bodybuilders die anabole steroïden nemen om spiermassa te vergroten. In theorie verhogen de hormonen het seksueel verlangen en spelen een belangrijke rol bij het bereiken en behouden van een erectie.

Echter, als gevolg van het misbruik van anabole steroïden wordt in het mannelijke lichaam het hormonale evenwicht verstoord, wat onomkeerbare vorm van mannelijke seksuele disfunctie kan veroorzaken.

Een soortgelijk risico groep bestaat uit mannen die slaapmiddelen en antidepressiva misbruiken, of langdurig op doktersadvies van deze drugs gebruik maken.

Geneesmiddelen die het centrale zenuwstelsel stimuleren of onderdrukken beïnvloeden nadelig zijn erectie zo lang als de man hen inneemt. Daarom is binnen een paar weken of maanden na het einde van het gebruik ervan:

Erectieproblemen –
verdwijnen

Seksuele functie herstelt zich

Mannen die zonder medicijnen seksueel actief willen blijven moeten ervan bewust zijn dat erectiestoornis een omkeerbare seksuele aandoening is die gemakkelijker te voorkomen dan te genezen is.

Het zij echter erop gewezen dat voor de preventie van erectiestoornissen geen aanzienlijke financiële kosten nodig zijn, maar dat kan enige inspanning vergen, gericht op het veranderen van de gebruikelijke en niet erg gezonde levensstijl.